ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ

Yer: ANTALYA

BOZOK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ANTALYA FİLM FESTİVALİ’ NDE

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel’ in başkanlığında gerçekleşen Uluslararası Antalya Film Festivali’ ne bu yıl Bozok Üniversitesi de katıldı. Festival Yönetimi tarafından davet edilen Bozok Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı ve İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümü birinci sınıf öğrencileri festivale katıldı.

Expo Kongre Merkezi’ nde düzenlenen ve bu yıl 54. yapılan festival, kırmızı halı seremonisinin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’ un konuşmasıyla başladı. Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel’ in konuşmasıyla devam eden program ödül töreni ile son buldu.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR ANTALYA' DA

Amerikalı oyuncu, model, pop şarkıcısı ve söz yazarı Lindsay Lohan; 70'lerde başlayan kariyerine, 80’lerde gençlerin idolü olarak devam eden Akademi ve SAG ödüllü Amerikalı aktör, yönetmen ve senarist Matt Dillon;  ünlü fransız aktör Alain Delon ve Nathalie Delon'un oğlu Amerikalı aktör Anthony Delon ve Emmy ödüllü  “Entourage” dizisinde oynadığı “Aktör Vincent Chase” karakteri ile tanınan Amerikalı aktör Adrian Greiner  festivale katıldı.

Ayrıca “Florida Project” filminin oyuncuları  Bria Vinaite, Mela Murder; “Misafir” filminin oyuncusu Saba Mubarak; “April’s Daughter” filminin oyuncusu Joanna Larequi ve Jüri Başkanı Elia Süleiman’ın eşi Lübnanlı şarkıcı Yasmine Hamdan da kapanışta yer aldı.