Askıda Ekmek Futbol Turnuvası’nda MYO Rüzgârı

Yer: Bozok Stadyumu Dış Saha

Yozgat’ta CK Enerji Çamlıbel Elektrik tarafından düzenlenen, askıda Ekmek Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’na Yozgat Bozok Üniversitesi’ni temsilen Teknik Bilimler MYO. BESYO ve Sosyal Bilimler MYO’nun akademisyen ve personelleri katıldı.

Yozgat, Sivas ve Tokat’ta kamu ve özel kurum çalışanlarının askıda ekmek projesiyle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen turnuvada Yozgat’ta 21 takım 5 grupta yarışıyor. B Grubunda mücadele eden Yozgat Bozok Üniversitesi Teknik Bilimler MYO, BESYO ve Sosyal Bilimler MYO’nun akademisyen ve personellerinden oluşan takım ilk maçında Adliye Sarayı ile karşılaştı. Bozok stadyumu dış sahada oynanan karşılaşma 1-1’lik skorla tamamlandı. İkinci maçında İl Özel İdare ile karşılaşan Bozok MYO, bu karşılaşmadan da 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı. Grup maçlarında son maçına 09.07.2019 tarihinde DSİ ile mücadele edecek olan Bozok MYO maçı kazandığı takdirde gruptan çıkmayı başaracak.

Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediği turnuva sonunda ilk üçe giren takım adına CK Enerji Çamlıbel Elektrik, askıya ekmek bırakacak.