2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu

YÜKSEKOKULUMUZDA 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAZ OKULU AÇILMAYACAĞINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ HER HANGİ BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİNE MÜRACAAT EDEBİLİRLER. MÜRACAATTAN ÖNCE DERS İÇERİKLERİNİN UYGUNLUĞUNU DERSİ VEREN ÖĞRETİM ELEMANINDAN ONAYLATMASI GEREKMEKTEDİR.

Not : 1- Üniversitelerin Yaz okulunda ders alacak öğrencilerimiz öncelikle alıp kaldığı dersleri alarak, daha önce yaz okuluna gitmemişlerse 10 krediye  kadar ders alabilirler.  (Dersin kredisi Yüksekokulumuzun ders kredisinden az olmamalıdır. Fazla olmasında bir sakınca yoktur.)

2- Yaz okulunda gidecekleri üniversiteden alacakları dersin onaylı ders içeriği alınıp, dilekçe ile birlikte şahsen müracaat edilerek, Yüksekokulumuzda dersi veren Öğretim Elemanına gidilerek onay almaları gerekmektedir. Onaylanan dilekçe ve ders içerikleri Öğrenci İşleri Bürosuna bırakılacaktır. ( Dilekçe için TIKLAYINIZ)

3- Onay alınmadan gidilen yaz okulu notları sisteme işlenmeyecektir. Yaz okulu notları gittiğiniz üniversite tarafından resmi yollarla gönderilmediği sürece sisteme işlenmeyecektir.

MÜDÜRİYET