2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMLARI (22.02.2019 tarihinde güncellenmiştir.)

- MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 1. VE 2. SINIFLARIN HAFTALIK DERS PROGRAMINDA 22.02.2019 TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

- BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI 1. VE 2. SINIFLARIN HAFTALIK DERS PROGRAMINDA 18.02.2019 TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

- İŞLETME PROGRAMI 2. SINIFLARIN HAFTALIK DERS PROGRAMINDA 12.02.2019 TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

- RADYO VE TELEVİZYON PROGRAMCILIĞI (İ.Ö.) PROGRAMI 1. SINIFLARIN  HAFTALIK DERS PROGRAMINDA 13.02.2019 TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

* Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (N.Ö.) Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

* Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

* İşletme Yönetimi Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

* Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ