2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAFTALIK DERS PROGRAMLARI (05.10.2018 tarihinde güncellenmiştir.)

- İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 1. SINIFLARIN DERSLİK NUMARASINDA GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE HAFTALIK DERS PROGRAMLARINDA 05.10.2018 TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

- BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜNDE GÖRÜLEN LÜZUM ÜZERİNE HAFTALIK DERS PROGRAMLARINDA 05.10.2018 TARİHİNDE GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR.

* Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (N.Ö.) Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

* Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı (İ.Ö.) Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

* İşletme Yönetimi Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ

* Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Ders Programı İçin TIKLAYINIZ