2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu

YÜKSEKOKULUMUZDA 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YAZ OKULU AÇILMAYACAĞINDAN ÖĞRENCİLERİMİZ HER HANGİ BİR DEVLET ÜNİVERSİTESİNE MÜRACAAT EDEBİLİRLER. MÜRACAATTAN ÖNCE DERS İÇERİKLERİNİN UYGUNLUĞUNU DERSİ VEREN ÖĞRETİM ELEMANINDAN ONAYLATMASI GEREKMEKTEDİR.

Not : 1- Üniversitelerin Yaz okulunda ders alacak öğrencilerimiz öncelikle alıp kaldığı dersleri alarak, en fazla 4 ders ve daha önce yaz okuluna gitmemişlerse 10 krediye  kadar ders alabilirler.  (Dersin kredisi Yüksekokulumuzun ders kredisinden az olmamalıdır. Fazla olmasında bir sakınca yoktur.)

2- Yaz okulunda gidecekleri üniversiteden alacakları dersin ders içeriği alıp, dilekçesi ile birlikte, Yüksekokulumuzda dersi veren Öğretim Elemanına gidilerek onay almaları gerekmektedir. Onaylanan dilekçe ve ders içerikleri Öğrenci İşleri Bürosuna bırakılacaktır. ( Dilekçe için TIKLAYINIZ)

3- Onay alınmadan gidilen yaz okulu notları sisteme işlenmeyecektir. Yaz okulu notları gittiğiniz üniversite tarafından resmi yollarla gönderilmediği sürece sisteme işlenmeyecektir.